Welke bloemen zijn goed voor potten?

Met een breed scala aan soorten zijn geraniums een van de meest populaire kuiptuinbloemen die er zijn. Deze fantastisch stromende eenjarige groeit tot 20 voet in zijn tropische oorsprong.

Welke bloemen zijn goed voor potten?

Met een breed scala aan soorten zijn geraniums een van de meest populaire kuiptuinbloemen die er zijn. Deze fantastisch stromende eenjarige groeit tot 20 voet in zijn tropische oorsprong. In één jaarseizoen kan het tot 8 voet hoog worden, dus het is geweldig om een gebied te verstikken met leuke oranje bloemen. Heb je inspiratie nodig over wat je kunt kweken? Petunia's en zinnia's zijn enkele van de beste bloemen in pot voor de zon, terwijl wasbegonia's en sommige coleus naar de schaduw hunkeren.

Bekijk deze foto's van bloemen in potten voor meer ideeën. Deze vrolijke planten zijn een klassieker voor op de veranda en bloeien van de lente tot de zomer met uitgebloeide bloemen (afgeknepen bloemen afknijpen) en kunstmest. Hoewel ze van volle zon houden, waarderen ze wel wat schaduw in de middag bij intense hitte. Leer hoe u geraniums in pot winterklaar kunt maken.

Leave a Comment

Required fields are marked *