Bloempotten wat te planten?

Geranium · Jacky Parker PhotographyGetty Images; 2.Deze vrolijke planten zijn een klassieker voor containers op de veranda en bloeien van de lente tot de zomer met uitgebloeide bloemen (afgeknepen bloemen afknijpen) en kunstmest. Hoewel ze van volle zon houden, waarderen ze wel wat schaduw in de middag bij intense hitte.

Bloempotten wat te planten?

Geranium · Jacky Parker PhotographyGetty Images; 2.Deze vrolijke planten zijn een klassieker voor containers op de veranda en bloeien van de lente tot de zomer met uitgebloeide bloemen (afgeknepen bloemen afknijpen) en kunstmest. Hoewel ze van volle zon houden, waarderen ze wel wat schaduw in de middag bij intense hitte. Leer hoe u geraniums in pot winterklaar kunt maken. Geraniums, petunia's en moeders zijn slechts enkele kleurrijke, gemakkelijk te kweken planten om te overwegen voor potten en andere containers.

Nieuw-Guinea impatiens (Impatiens-hybriden) Calibrachoa (Calibrachoa-hybriden) Sages in het late seizoen (Salvia spp. Gebaseerd op bijna 30 jaar van mijn eigen ervaring, helpen deze planttips je om je potten te vullen met een heleboel kleurrijke bloemen waar je dol op zult zijn. Hoe plant je bloemen in een pot of bak? Wat zet je op de bodem van je plantenbak? Hoe zorg je voor drainage? Ik heb een lezing over containertuinieren in de buitenlucht bijgewoond op The Boston Flower and Garden Show en dacht dat ik tips zou delen over het maken van een eenvoudige plantenbak. Of je nu een bak plant voor bloemen, groenten of kruiden voor buiten, de basiscomponenten van de plantenbak kunnen hetzelfde zijn.

De truc zit hem in de gelaagdheid. Gebruik voordat u begint de juiste container. De grootte en het materiaal van uw container zijn afhankelijk van het soort planten dat u wilt kweken. Bekijk de lijst met beste containers voor groenten en de beste containers voor bloemen in de Almanak.

Overweeg bij het interplanten „gezelschapsplanten” om een goede oogst te krijgen. Meng planten die goed met elkaar groeien en vaak vervelende insecten afstoten en toch nuttige insecten aantrekken. Heb je een containertuin? Ik hoor graag wat je ervaringen zijn en wat je gaandeweg hebt geleerd. Ann Buettner - Ik heb 'polymeer' gegoogled; ik heb ontdekt wat het is, waar het van gemaakt is en hoe je het in je planten kunt gebruiken.

Ik heb tuinieren ontwikkeld als mijn hobby. Zal af en toe graag uw begeleiding ontvangen. Zorg ervoor dat je ruimte overlaat voor de planten. Soms laat ik een bakje met zure room of kwark van 16 ons in het midden staan voordat ik de potgrond erin doe, zodat ik ruimte heb voor de plant om naar binnen te gaan.

Trek het eruit voordat je de plant in die ruimte plaatst.

Leave a Comment

Required fields are marked *