Waarom lucifers in bloempotten zetten?

Helpt bij het stimuleren van de groei van de plant Het fosfor in de luciferstok helpt bij het opbouwen van een goed wortelgestel. Het is ook geweldig voor fruit, groenten en kruiden.

Waarom lucifers in bloempotten zetten?

Helpt bij het stimuleren van de groei van de plant Het fosfor in de luciferstok helpt bij het opbouwen van een goed wortelgestel. Het is ook geweldig voor fruit, groenten en kruiden. Zwavel en magnesium helpen bij de productie van chlorofyl, wat betekent dat uw planten groener blad krijgen. Helaas gedijen groenten en andere planten die binnenshuis in potten groeien soms niet goed, en het wordt een uitdaging om erachter te komen waarom.

Als je je planten regelmatig water geeft en voor voldoende licht en warmte zorgt, kan de reden dat je potplanten niet groeien, een tekort aan essentiële mineralen in de grond of door ongedierte dat je planten aantast. Door lucifers in de grond rond je potplanten te plaatsen, is dit een ideaal afschrikmiddel voor ongedierte, en luciferstokjes kunnen voedingsstoffen in de grond aanvullen.

Leave a Comment

Required fields are marked *