Kun je bloempotten op valdeuren zetten?

Deze functie, die alomtegenwoordig is in een Java Edition-wereld, is onmogelijk in Bedrock Edition. Maar er is een opmerking die je vertelt hoe je het moet doen.

Kun je bloempotten op valdeuren zetten?

Deze functie, die alomtegenwoordig is in een Java Edition-wereld, is onmogelijk in Bedrock Edition. Maar er is een opmerking die je vertelt hoe je het moet doen. Hier moet je ervoor zorgen dat je het valluik bijvoorbeeld niet op hoogte 64 plaatst, maar 63,5 (als een valluik 0,5 blokken groot is). Een bloempot kan worden gebruikt om paddenstoelen, schimmels en verschillende planten in te bewaren.

Planten die in een pot kunnen worden geplaatst, zijn onder meer elk blok hoge bloemen, jonge boompjes, varens, dode struiken, cactussen, bamboe, azalea's, mangrovepropagule en wortels. In Java Edition kun je valdeuren gebruiken als schappen in builds. Bloempotten en soortgelijke dingen plaatsen om je build te versieren. In de basis lijkt het niet mogelijk om dit te doen.

Ik weet niet zeker of dit gewoon een bug is of dat het iets is dat al wordt onderzocht met betrekking tot pariteit, maar het zou erg op prijs worden gesteld als dit een feature in de basis zou kunnen zijn. Plaats een blok, plaats er een valluik onder, breek het blok open, hurk en plaats de bloempot op het valluik.

Leave a Comment

Required fields are marked *